Konstanze German Restaurant Ünlülerle Sezon Açılışı Yaptı

MGD Onursal Başkanı Nurettin Soydan'ın organizasyonunda gerçekleşen açılışa Bodrum'da yaşayan iş ve sanat dünyasından birçok isim ile İstanbul ve Bodrum medyasından basın mensupları katıldı.

 

KONSTANZE GERMAN RESTAURANT SEZON AÇILIŞI YAPTI

 

Konstanze German Restaurant Ünlülerin katılımıyla sezon açılışı yaptı. Bodrumun turizm gözdesi Turgutreis’te 2020 yılında açılan Konstanze German Restaurant 2023 yaz sezonu açılışını ünlülerin katılımıyla gerçekleştirdi.

MGD Onursal Başkanı Nurettin Soydan’ın organizasyonunda gerçekleşen açılışa Bodrum’da yaşayan iş ve sanat dünyasından birçok isim ile İstanbul ve Bodrum medyasından basın mensupları katıldı. İşletmeci Elif Dabriz’in ev sahipliğinde gerçekleşen açılışa sanat dünyasının önemli isimlerinden İskender Paydaş, Sinan Erkoç, Suzan Kardeş, Nil Ünal, Açelya Elmas, İstanbul Day's Dergisi Sahibi Süha Baki, TV 8'5 Balık Dedektifi Program Yapımcısı ve Sunucusu Derya Yolyapanlar ve Bodrum Medyasından Bodrum Gündem Fatih - Çiçek Bozoğlu, Çökertme Gazetesi Miyase Karlıova ve Fotoğraf Sanatçısı Tuncay Bektaş'ın katılımıyla keyifli bir akşam yaşandı. Işletmeci Elif Gabriz ‘’ Pandemi olduğu yıl açtığımız mekanımız bu yıl 4. Sezonuna merhaba dedi. Açılışımıza katılım sağlayan tüm dostlarımıza teşekkür ediyoruz. Ben Almanya'da yaşıyorum ve eşim’de Alman kendisi. Buradaki dostlarımıza ve Almanya'dan Bodruma tatile gelen Alman vatandaşlarımıza Alman mutfağı sunuyoruz. Yalıkavakta da yeni bir şubemizi açacağız. Ayrıca Bodrum’da Toscana Şarapları üretim işine giriyoruz. Safranbolu’da da Konstanze’nin bir şubesini açıyoruz.Bir de Konak aldık onu da restore edip turizme kazandıracağız. Kapadokyada da otel inşaatına başlııyoruz.Bodrumu çok seviyoruz ‘’ dedi. Şef Murat Güneş yönetiminde mutfak lezzetlerini tadan misafirler geceden çok keyif aldılar.

 

 

 

 

 

 

nurettin soydan konstanze restaurant konstanze restaurant