Üzüm Kızı Sezona Bomba Gibi Giriyor.

Bodrum'da eğlence hayatının önemli ve seçkin mekanlardan Üzüm Kızı bu yaz yine adından söz ettirecek. Türkbükü'nün en popüler mekanlarından birisi olan Üzüm Kızı bu bayramda muhteşem bir sanatçı programı sahnesi ile misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor.

 

ÜZÜM KIZI SEZONA BOMBA GİBİ GİRİYOR.

Bodrum’da eğlence hayatının en popüler mekanlarından birisi olan Üzüm Kızı 2023 yaz sezonuna birbirinden ünlü sanatçı kadrosu ile Bomba Gibi giriyor. Bu bayram Türkbükünde  muhteşem bir sanatçı programı ile misafirlerini ağırlayacak olan mekan yine star sanatçılarının sahneleriyle  bayramda ve bayram sonrası yaz sezonu boyunca  müdavimlerini eğlendirmeye devam edecek.

İstanbul ve Bodrum Eğlence hayatının yakından tanıdığı ünlü işletmeci Cüneyt Karahan’ın işlemeciliğini yaptığı Üzüm Kızı Sahne’de 26 Haziran Pazartesi Ayta Sözeri’nin sahnesiyle sezon açılış galası gerçekleşecek. 27 Haziran Salı Sakiler’in muhteşem performansıyla bayram galası, 28 Haziran Çarşamba Rubato, 29 Haziran Perşembe Fatih Ürek, 30 Haziran Cuma Soner Olgun ve 1 Temmuz Cumartesi Deha Bilimlier ile misafirlerini ağırlayacak.